Protest …

… la adresa idiotilor din conducerea UBB, Facultatea de Matematica si Informatica. De ce? Pentru ca sunt idioti. De ce sunt idioti? Pentru ca asa s-au nascut. Pe scurt: sesiunea de restante, s-au gandit ei ca e mai bine sa o puna la O SAPTAMANA dupa sesiunea normala de examene. Ok. Hai ca nu e asa mare tragedie. Mai este si sesiunea din toamna. Sau nu? Ba, este, dar NUMAI pentru examenele din semestrul 2. Deci daca eu nu am atata inspiratie sa-i fac la Lupea toate subiectele de MINIM 5, tre sa ma apuc de lucru sa-mi platesc examenul de la anu. Cacat. Mare cacat. Daca n-am fost in stare sa pricep materia intr-un semestru (DA, la asta am fost la seminarii!) + in sesiune, ce sfantu ii face sa creada ca o sa inteleg in saptamana care o aveam la dispozitie pana in restante?

Trebuia sa ma descarc :) Oricum. La modul cel mai serios, sesiunea de restante pusa la o saptamana dupa cea normala, si fara posibilitatea de a mai da in toamna, e o magarie. Daca n-as sti ce inseamna bun-simt, le-as scrie asta pe toata facultatea, da de s-or sesiza. Yeah, sure. In fine, bafta mie, ca voi restu ati scapat momentan :)

Reclame

Un răspuns to “Protest …”

  1. Sa stii ca puteti face ceva, de exemplu la noi la Istorie, sesiunea de retante e in toamna si tine o saptamana, aici e un pic aiurea, o saptamana pentru restante din 2 sesiuni…Dar, oricum e mai bine decat imediat dupa sesiune. Sa fim seriosi, nu inveti o materie intr-un semestru si o inveti intr-o saptamana….ABERANT. In fine, esti abea la inceput de drum, ai sa vezi ca in facultate sunt atatea contradictii, atatea aberatii, vei fi asa de frustrat incat iti vei dori sa renunti…Dupa primii 2 ani si jumate` din al treilea am trecut prin atatea aberatii universtitare ca deja mi-au ajuns….Daca vrei sa te plictisesc pot sa-ti povestesc…asa spre amuzamentul celor care se gandesc sa faca o faculta….Fratilor faceti-o la IDD… :D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: