Mini-talente la macro-eveniment

Da bre, Clujul are talente :) In week-end’ul care tocmai a trecut, s-a dus si nu o sa mai fie, s-a desfasurat una bucata festival de muzica folk, destinat in exclusivitate micilor artisti de gimnaziu si de liceu. Clujul fu reprezentat de una bucata Mirona si alta bucata Catalin. Nu-i cunoasteti daca n-ati fost acu 2 joi in Irish Pub, asa ca rusine sa va fie :P Asadar, cei 2 (cu numele lor de scena Noi2), au castigat editia de anu’ acesta a festivalului „Toamna Baladelor”. Daca nu ma credeti pe mine, intrati aici :) Felicitari din partea mea ca altceva nu pot sa le ofer. Statutul de student ma foarte impiedica.

Iar daca tot suntem la capitolul muzica, va anunt ca in 9 noiembrie, care este, anu asta, Autograful face una bucata anisor.  Cica sarbatoritul isi incepe cheful inca de joi cand ii va canta „La Multi Ani” nenea Florin Chilian. (informatia e luata tot de pe CityNews, ca eu nu-s in stare sa aflu chestii de-astea jmechere, care este). Daca merge cineva (cu bani), sa ma anunte. Nu de alta, da’ v-am zis povestea cu statutul meu de student multisarac.

Si in final, ce-i mai important: accept orice donatie in valuta si nu numai. Ofer seriozitate in cheltuirea fondurilor primite.

Reclame

2 răspunsuri to “Mini-talente la macro-eveniment”

  1. Omu donatzi naturale primesti?

    Un sac doua de barabule?

    Si apropo stiai k sperma valoreaza greutatea ei in aur? :D (k sa nu fii nevoit satii minte ce primesti… mai dai si u ceva societatii)

    si in legatura cu Poste-ul F. tare frate k avem si noi asemenea oameni suficient de cultivatzi si talentatzi incat sa fie vrednici de o asemenea distinctie… best of luck 2 ya in continuare!!!!

    Peace Out!

  2. Las ca daca vrei sa il vezi pe Chilian, avand in vedere statutul tau de student, Studcard se gandeste la toate:P..vezi CampusFest,duminica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: