Ad

Adica reclama. In dreapta paginii, primul lucru pe care-l vedeti. Cabinet Dentar (Estetica Dentara) pentru cine intereseaza si are nevoie. Apelati cu incredere.

Si gata momentul publicitar. Stiu ca n-am mai scris de multa vreme, dar nah, asa sta treaba. Cu toate astea, am observat ca lumea inca intra pe-aici gratie unui vechi articol: hi5.porn. Iar asta spune multe despre ce face romanu, zi de zi, in spatele calculatorului. Am intentia sa revin pe marile ecrane (numa pe alea de la 19 tzenti in sus), dar inca sunt la stadiul de vrut. Am prea multe lucruri de facut/invatat semestru asta, asa ca nu stiu ce sanse as avea.

Oricum, lucruri cu care sa va delectati pana imi vine inspiratia:

  1. – alegerile din SU(l)A; is pe vine si eu chiar sper ca indobitocirea poporului american nu este un succes deplin (mai pe scurt, vote Obama); ca sa vezi exemplu de american(i) prost(i): uite-aci.
  2. – pentru studentii clujeni (si nu numai): cica toata treaba cu StudCardu e o (profitabila) afacere pentru cel/cei care a/au initiat-o; nu ca m-ar deranja pe mine pentru aia 10 lei platiti, dar macar daca tot ofera reduceri in diferite locuri, sa le ofere mai cu cap (5% sau 10% reducere in locuri in care banii respectivi ii lasi bacshish); ideea era, de fapt, ca o afacere se poate face si astfel: oferi o paine flamanzilor (si ei ar trebui sa fie mai mult decat multumiti) iar tu te alegi cu intreaga brutarie.
  3. – salariile mai marilor (prosti) statului; + proiectele lor in care cumpara Logan la 60k euroi pentru nea’ politaiu’ ; daca vedeti ce salarii au unii in raport cu orele de somn din Parlament, toata treaba cu StudCardu o sa para un mic pui pe langa tiganiile pe care le fac mumiile mai sus mentionate.

Ca cam atat. Spor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: