Sunetul stupid.

Cica s-a ghicit (?) sunetul secret. Ala de la Iuropa Efem. Concursul nu e prost gandit, parerea mea. Dar indiciile date, tipu care a ghicit (again, ?) sunetul si reactia lui precum si raspunsul in sine sunt .. vezi titlul. Am stat si am luat fiecare (aprox) indiciu dat si am incercat sa-i gasesc explicatia, luand in considerare raspunsul corect. Unele par a fi evidente, altele dau spre o zona ceva mai subtila, dar altele-s .. vezi titlul.

Nu o sa le iau pe rand, ca nu vreau sa plictisesc pe nimeni, dar cine-mi poate da o explicatie la „Pot sa-ti decoreze casa”? Eu m-am gandit la faptul ca unele cutii de cereale mai au pe spatele ambalajului ceva tampenii pe care le poti decupa si sa le atarni de nas, daca te plictisesti foarte tare. Dar de-acolo si pana la a-mi orna casa cu Cheerios, este cale lunga. Nu am gasit nici macar un indiciu despre care pot sa spun ca poate fi atribuit NUMAI cerealelor/cutiei de cereale. Prea multa ambiguitate. Am citit discutiile de pe site-ul lor legate de acest concurs si erau cativa (sau doar unu?) care ziceau ca acest concurs a fost bine gandit, indicii bine date, subtile samd. Respectivul (totusi cred ca era doar unu) ii cataloga pe restul participantilor la discutie drept „prosti” (el fiind geniu cu diploma), si ca cel care a ghicit raspunsul se presupune a fi la randul lui, dãstept. Minim.

Eu nu cred ca aici era vorba de dãsteptaciune. Mai degraba e vorba de noroc. Chior. Din ala cu un ochi, dar si acela slab functionabil. Poate ca multi dintre voi nu sunteti de acord, si va intrebati ce alt lucru ar putea sa potriveasca cu sunetul si cu indiciile (toate) in acelasi timp. Ei, nu stiu, pentru ca nu ma roade grija asta. Dar faptul ca deja s-a dat un raspuns, e mai usor sa gasesti explicatiile indiciilor pentru acel raspuns decat sa dibui un alt raspuns. Dar cred ca din mormanul de raspunsuri care au fost gresite, macar 20% ar fi putut fi la fel de corecte.

Dar, lasand la o parte indiciile, l-ati auzit careva pe castigator? I-ati auzit reactia si raspunsul dat la intrebarea „ce vei face cu banii?” ? E o inregistrare la ei pe site, dati o geana. Omu ala ori nu stie face conversia euro/RON, ori e .. vezi titlul. Si, ca veni vorba de ce ai face cu 17.000 de euro, cati dintre voi si-ar face/cumpara/renova/desena un dormitor? Sau, mai bine zis, CE ati face cu suma asta modica in vremurile acestea opulente? In fine. Astept pareri, in caz ca o sa castig la loto porno (ca la prono n-am sanse) sa nu ma tenteze sa-mi iau un dormitor. Brrr ..

*Nota:  Ultima parte e scrisa dupa ce am ascultat inregistrarea momentului cand s-a dat raspunsul corect, care era de vreo 47 de secunde. Acuma vad ca au lungit inregistrarea respectiva, au dat-o complet, si ceva ceva se mai aude acuma pe vocea lui ca pare si el (sH)nitzel entuziasmat. Dar in inregistrarea initiala parea ca si cum faptul ca a castigat era ceva normal. De aia avea in plan sa-si cumpere un dormitor. O fi castigat si pe la alte concursuri si si-a mai facut rost de: o baie, bucatarie, camera copiilor etc. Daca aceste lucruri ar fi adevarate, atunci omu’ chiar stie sa se descurce pe perioada de criza .. totul se ia pe bucati ..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: