About me

Persoana pierduta in realitatea cotidiana, regasita in universul carcerar al internetului. Pentru a nu va lasa chiar in ceata, va dau un indiciu: Cluj. Alte date legate de mine sunt irelevante. Cei care cred ca au totusi vreo relevanta sunt rugati sa imi aduca la cunostinta :) Asa ca, fara o prea mare filoZofie (mereu voi scrie acest cuvant asa, in ciuda fostei mele profesoare de filoZofie :P ), acesta sunt eu. O imagine virtuala, format dintr-o informatie vaga, intr-o lume vulgara.

Reclame

6 răspunsuri to “About me”

  1. Nu te supăra, dar „locaţie” înseamnă „spaţiu închiriat”. :wink: E foarte puţin probabil să fi închiriat Clujul. :) Ştii că te apreciez, dar pur şi simplu am alergie la cuvîntul ăsta. :mrgreen:

  2. Futurologu' de serviciu Says:

    Sylver are dreptate conform Dex, dar!, si asta o precizez ca si cunoscator (sunt jurist), in drept nu se foloseste niciodata locatie ca a defini nici contractul de inchiriere nici chiria. Contractul se numeste: contract de locatiune, iar partile: locator (inchirietor) si locatar (chirias). In plus, din punct de vedere informal, mie mi se pare acceptabil sa spun: „ma aflu la urmatoarea locatzie…”. Ma rog, kestii de semantica.

  3. unde pui un comment de genul asta? Vrei sa vorbesti bout punk? Nu cred ca blogul ala e cel ma potrivit place…Nuj..ha…daca ma vrei si nu iti e frica ca o sa o fac pe desteapta si ingamfata…..

  4. emilythestrange Says:

    si eu! http://copilulkoma.wordpress.com/2007/03/08/de-ce-sunt-dependenta/

    deci trebuie sa scrii mai mult… pentru tag-ul lui andrei si pt tag-ul meu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: